Szolgáltatások

Több tucat alkatrésze van egy autó elektromos rendszerének, amik elengedhetetlenek a tökéletes működéshez. Ezek nagymértékben változhatnak a jármű gyártmányától, modelljétől és életkorától függően. Jobb esetben csak a hibalámpa figyelmeztet a meghibásodásra, és az autó még működik. Műhelyemben feltárjuk a hibát, és a problémát orvosoljuk.

A klíma tisztítás ózónos eljárással történik. Egyedülálló hatása a vegyszerekkel szemben, hogy az ózon oxidálja az atkák ürülékét is ami leginkább felelős a porallergia tünetek kiváltásáért. Az ózon nagyobb hatékonysággal pusztítja el az élősködőket, vírusokat, mint más eljárások. Az eljárás teljesen vegyszermentes és ebben a koncentrációban veszélytelen az emberre.

Városi használat mellett a motorban olyan korom lerakódások jöhetnek létre, amik bosszantó problémákat okozhatnak. Ezt az eljárást főleg  azoknak az autósoknak ajánlom akiknél sok a városi használat,vagy sok a Km futás az autóikban. Az eljárás HHO gázzal, üzemmeleg, járó motor mellett történik.

Minden ami elektronika

Autóvillamosság szerelő műhely

Az autó elektromos rendszere egy összetett, és bonyolult rendszer, melynek karbantartása speciális diagnosztikai műszereket és szaktudást kíván. A szakember diagnosztikával tud hozzáférni az autó adataihoz, valamint így képes a hiba okát is feltárni. Több, mint 20 év tapasztalatával, és kiváló diagnosztikai eszközökkel oldom meg a problémádat, ha az autód elektromos rendszere meghibásodik, vagy ha csak egy általános elektronikai állapotfelmérést szeretnél.

Cím

6035 Ballószög
III. Körzet 71/c

Telefon

+36 30 2397 233

Email

mau.audicabrio@gmail.com