Rólam

Autóvillamossági szerelő műhelyemben várom jelenlegi és leendő ügyfeleimet. Tartozz Te is az ügyfeleim közé. Amíg én megjavítom az autódat meghívlak egy üdítőre, és közben válaszolok minden kérdésedre.

Az én történetem

Autóvillamosság szerelőként dolgozom 1994 óta.

 

Maurer Zsolt vagyok, több mint 30 éve foglalkozom autókkal ami a hobbim is. Azon belül is inkább a járműdiagnosztika – elektronika ami közelebb áll hozzám. Az autók szeretete már gyerekkoromban elkezdődött, nálam az autó családtagnak számít. Garantálom, ha elhozod hozzám az autódat, a legjobb szolgáltatást fogja kapni, és Te is többet fogsz tudni az autódról, amikor távozol műhelyemből.

Autóvillamossági szerelőként egy Suzuki Szalonban dolgoztam, ahol az újonnan eladott autókba az extrák beszerelésével foglalkoztam (központi zár, riasztó, indítás gátló, audio, autóklíma, tolatóradar).Természetesen a használt autók javítása is a feladataim között szerepelt, de nekem mindig is az autódiagnosztika, hibakeresés, javítás, autóklíma javítás, a töltés, vagy az egyéb villamos hibák javítása volt a kedvenc. Persze a szalonban is javítottunk minden típusú autót, nem csak Suzukit.

A szervizben eltöltött jó pár év után a kecskeméti Mercedes Autógyárba szerződtem.

Jelenleg főállású vállalkozóként nyújtom megelégedett ügyfeleimnek a SZOLGÁLTATÁSAIMAT.

Cím

6035 Ballószög
III. Körzet 71/c

Telefon

+36 30 2397 233

Email

mau.audicabrio@gmail.com